Viikkoharjoitukset

Harjoitusaikataulu 2020

Kurssiviikonloppuina ja pyhäpäivinä viikkoharjoituksiin voi tulla poikkeuksia. Tarkista aikataulumuutokset tiedotteista ja Facebookista.

Hinnat

Astangaharjoitukset salilla 10 / 8* €  kerta, verkkotuntien kertamaksu 5 €.
10 x verkkotuntikortti 40 € ja 10 x hybridikortti (sis. lähiopetustunnit salilla ja verkkotunnit Zoomissa) 60 €.

Tuntimaksut käteisellä, pankkikortilla, Tyky-, Virike- tai Smartum -seteleillä (myös Smartum Saldolla ja Tyky-Onlinella voi maksaa netin kautta), puhelinmaksut ePassilla, Eazybreakillä ja Ticket-mobiililla sekä Smartum Saldo -mobiilimaksu. *) Alennettu hinta: opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset

Harjoitukset on tarkoitettu astangajoogan alkeiskurssin suorittaneille ja muille jo aiemmin astangaa jooganneille. 1.6.2020 alkaen kaikille tunneille tulee ilmoittautua Digital Booker -järjestelmän kautta!

Maanantain ja keskiviikon mysoretunneille voivat osallistua astangaharjoituksen pituudesta riippumatta kaikki, ketkä haluavat tehdä harjoitustaan omatahtisesti. Ohjaajat avustavat nyt poikkeuksellisesti vain sanallisesti, kunnes koronaepidemian puolesta helpottaa.

Ohjatut 1-sarjat kevätkaudella 2020 kerran kuukaudessa sunnuntain oman harjoituksen tilalla: 5.1., 2.2., 1.3., 5.4., 3.5., 7.6.

Viikkoharjoituksissa ohjaajina ovat:

  • Sanna Pitkänen
  • Katja Romppainen
  • Sami Halminen
  • Kaija Koski
  • Hannele Heinonen