Astangajooga Oulu ry tiedottaa:

Joogatoiminta salillamme jää tauolle koronaviruksen vuoksi. Yhdistyksen hallitus päätti asiasta 15.3.2020 hallituksen kokouksessa. Tämä päätös tarkoittaa sitä, että tästä päivästä lähtien viikkotunnit jäävät tauolle ja kursseja siirretään myöhemmäksi. Päätös on voimassa toistaiseksi.

THL on tiedottanut, että Suomessa on syytä varautua laajempaan epidemiaan, joka etenee eri tahdissa eri puolilla maata. Myös Suomen hallitus on suositellut, että tartuntojen vähentämiseksi vapaa-ajan toimintaa, kuten harrastuksia, on hyvä rajoittaa. Teimme päätöksen joogasalin sulkemisesta yleisen turvallisuuden vuoksi sekä etenkin kaikkien riskiryhmiin kuuluvien terveyttä ajatellen. 

Haluamme korostaa, että meillä ei ole mitään syytä epäillä korona-altistusta salilla.

Hyviäkin uutisia meillä on:

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään ohjattuja etäjoogatunteja! Kannustamme kaikkia jatkamaan joogaa jo siksi, että se tuo hyvää oloa kaiken tämän hässäkän keskellä. Tiedotamme tästä mahdollisuudesta lisää lähipäivinä. 

Lisäksi kannustamme joogaoppilaita jatkamaan oman harjoituksen tekemistä kotona. Jos joogamattosi on jäänyt salille, voit tulla hakemaan sen ensi viikolla.

Mattoja voi tulla noutamaan salilta maanantaina 16.3. klo 17−18 tai torstaina 19.3. klo 16−18.

Hyvitämme 10x-kortteihin sekä anytime-kortteihin ajan, jonka joudumme olemaan suljettuna.

Mysore- ja alkeiskurssit siirtyvät pidettäväksi myöhemmin. Tulemme olemaan sähköpostitse yhteydessä kaikkiin, jotka ovat ilmoittautuneet kursseille.

Pidetään huolta toisistamme ja lippu korkealla kaikesta huolimatta!

Ystävällisin terveisin

Astangajooga Oulu ry sekä ohjaajat